Albanian English

'' SOCIAL ''

 

Garancioni & Kthimet

 

Me regjistrimin ne faqen 24 ORE ESHOP dhe  blerjen e nje produkti ju automatikisht pranoni Kushtet dhe Termat e kesaj faqe. Ne gjithashtu jemi te detyruar te respektojme dhe te permbushim c'do premtim dhe sherbim qe publikojme ne faqen tone 24 ORE ESHOP.

Pervec Termave dhe Kushteve ju pranoni edhe Kushtet e Garancise qe ne kemi, te cilat jane te publikuara ne kete faqe. Gjithashtu ne kemi detyrim ndaj jush vetem per ceshtjet qe ne specifikojme ne faqen tone dhe me kushtet qe ne japim. Keto kushte mund te ndryshojne me kalimin e kohes edhe pa u njoftuar, por asnjehere nuk do ju fshihen dhe manipulohen. Mjafton qe ju te klikoni ne faqen “Garacioni & Kthimet” dhe do te mund te informoheni per kushtet dhe termat e reja te shtuara ose te modifikuara nga ne.

Te gjitha produktet qe ju do te bleni ne faqen tone jane me cilesi te larte dhe te njejte me ate qe do mund te gjeni ne dyqanin qe e shet kete produkt, gje kjo qe eshte lehtesisht e verifikueshme edhe nga garancite dhe afatet e reklamuara ne faqe prane secilit produkt se bashku me cmimin dhe pershkrimin e produktit.

Procedura e Kthimit

1.Para se gjithash, ne duhet te themi se kthimi dhe rimbursimi jane te papranueshme ne qofte se nuk ka asnje problem me cilesine e sendit qe ju merrni.
2.Nese produkti eshte me defekt brenda 1 jave pas marrjes se produktit, ju mund ta ktheni produktin por duhet qe produkti te jete me paketimin e tij origjinal, pa shenja gervishtjeje ose demtime te tjera dhe me te gjitha aksesoret e produktit dhe te paketimit. Gjithashtu ju duhet te ruani edhe faturen qe keni firmosur ne momentin qe keni marre produktin ne dorezim.
3.Ju do te rimbursoheni per produktin e kthyer brenda nje afati 7 ditor nga dita e dorezimit te produktit.

Produkte qe rekomandohen 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME