Albanian English

'' SOCIAL ''

 

Transporti

 

Menyra me te cilen ju mund te merrni produktet tona eshte si me poshte:

 

Dorezimi me Korrier

- Per produkte me vlere me pak se 1000 kostoja e dergesave eshte llogaritur ne baze te madhesise, numrit, peshes, dimensionit, opsionet e dergesave dhe destinacionit te porosive.

 

- Per produkte nga te gjitha kategorite, me vlere me shume se 1000 Transporti eshte FALAS per ne gjithe Shqiperine.


Dorezimi i produkteve kryhet brenda 5-7 dite pune.

 

 

Ne Cmime perfshihet TVSH.

Produkte qe rekomandohen 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME