Albanian English


Sere Kopshti per shtepi BK0001

Pershkrim

Modeli: GH-703

Permasa: 7.03 m²
Kapaciteti: 11.24 m³
Socket Permasat: 190 x 370 cm

Fletet Cellular: 4 mm - Polycarbonate - UV stabilizuar

Lartesia Ridge: 195 cm
Lartesia qepalla: 124 cm
- Rain kanal kullimit te ujit
- Lartesia dritare rregullueshme ventilimit
- Shock-dhe thyej-deshmi
- UV-rezistente

Cnimi Per Permasa te tjera si:

Permasa: 6.25
Vellimi: 9.34
 Permasat: 250 x 250 cm

Cnimi:449

Ne Cnim nuk eshte montimi 

  per permasa te tjera mund te komnikoni me ne

Produkte qe rekomandohen

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME