Albanian English


Tigan Clatronic G0028

Pershkrim

Clatronic G0028 - LUKSOZE 2 ne 1 rrumbullaket Ø  32 cm per gatim, tiganisje, per te zjere dhe per te mbajtur te ngrohte  picen. Me shtrese kundra ngjitjes,  kapak qelqi

- Partypfanne
- Ngrohje e shpejte dhe te gjate te mbajtur ngrohte
- Pan rreth Ø 32 cm x 3.5 cm thellesi
- Easy per te pastruar
- Permasat: perafersisht 38 W x H 16 x D 40 cm
- Ngjyra: e zeze

Furnizimi me energji elektrike:
- 230 V, 50 Hz
- Fuqia: 1500 watts

Produkte qe rekomandohen

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME