Albanian English

'' SOCIAL ''

 

Informacion per shitje me shumice

 

Klikoni ne butonin REGJISTRIM i cili ndodhet lart, djathtas.


Faqja ndahet ne dy pjese: Hyrje dhe REGJISTRIM


Plotesoni te gjitha fushat e kerkuara ne pjesen REGJISTRIM dhe klikoni Save


Kontaktoni me ne qe tju rregjistrojme ne grupin e klienteve me shumice. Keshtu do te keni mundesi te shikoni cmimet me shumice.

 

 

24 ORE ESHOP Partneri juaj kryesor per  tregtaret me shumice ne internet ne Shqiperi.


Zgjeroni biznesin tuaj duke perdorur potencialet e internetit - te dy, brenda dhe jashte vendit .

Gjithnje e me shume profesionale bleres perdorin internetin per Oferta dhe Produkte te ndryshme.

Duke bashkepunuar me me shume se 600 Kompani Europiane ne i ofrojme tregut shqiptar platformen ne lidhje me shitjen me shumice ne internet.

Ne qofte se produkti qe ju kerkoni nuk ndodhet ne faqet e 24 ORE ESHOP akoma, mos hesitoni te kontaktoni me ne dhe ne do ta kerkojme ate per ju.

 

 

 

24 ORE ESHOP bashkepunon me:

 

- dyqane te vogla dhe te mesme

- tregje me shumice

- sipermares (dora e dyte e shitjes)

- dyqanet e–shop (shitja elektronike)

- firma telemarketing (shitja nepermjet televizionit)

 

Kategorite e Produkteve me shumice te cilat tregetojme jane

 

- Lodra & Dhurata

- Moda & Accessories

- Ore & Stoli te cmuara

- Pajisje Elektronike

- Per Shtepine

- Produkte Bukurie

- Produkte per Shkolla & Zyra

- Sport & Rekreacion

 

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME