Albanian English


Ore dixhitale me drite G0127 - X

Pershkrim

Ore tavoline DIGITAL. Tregon oren, daten, temperaturen. Funksionon dhe si alarm! ! !
Naten ndriçon kur i flisni apo e prekni!
Ndezur ekran LCD me LED dhe BIG BLUE dukshem shifra!
Ndriçim i ekranit automatikisht kur degjohet ze ose nje levizje!

Punon me dy bateri AAA 1,5 V (nuk perfshihen).
Permasat e ekranit LCD: 12,1 x 5,1cm
Permasat: 14,5 x 10,4 x 2,5cm

Produkte qe rekomandohen

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME