Albanian English


Hekur Tristar 5 bar 2400W LSH0006

Pershkrim

 Presioni: 5 bar
- I vazhdueshëm me avull 115 g / min
- Permajtia: 1.7 litra
- Pllaka  qeramike
- Termostat me regjistrim
- Avull me regjistrim
- Automatik mbyllur-off në minutën e 10
- Rimbushje  epa levishme
- Avulli dhe uji ad
- Përmasat: 36,4 L x W x H 27 44.8 cm
- Pesha përafërsisht 4.65 kg

Furnizimi me energji elektrike

- 230 V, 50 Hz, 2400 W:

Produkte qe rekomandohen

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME