Albanian English


T-shirt and shorts "Cars" PR0001

Pershkrim

Madhesia:  2 deri 6 vjet.

T-shirt me vija.
Pantallona te shkurtra elastike te cilat kane dy xhepa dhe vija anesore.
Ngjyra blu dhe e kuqe, 100% pambuk.
Per femije nga 2 vjet deri ne 6 vjet.

Produkte qe rekomandohen

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME