Albanian English

'' SOCIAL ''

 

Si te blejme ne 24 ORE ESHOP

 


Hapat e duhur per te blere ne 24 ORE ESHOP.

Ne faqen e pare ne seksionin kryesor zgjidhni kategorine duke klikuar ne nje nga fotografite sipas deshires tuaj p.sh.Lodra & Dhurata Ne seksionin ne te majte te faqes klikoni tek njeri nga elementet e listes p.sh Gadget per Femije etj. Menjehere do tju shfaqen ne seksionin kryesor te faqes produktet e kesaj kategorie.

Shikojini produktet qe ju interesojne dhe vetem me nje klik ju do te keni mundesine te mesoni me shume rreth tyre. Shikoni foto te produkteve,  detaje te tjera specifike, vlefshmerine, ngjyrat, masat, dhe cmimet rreth atij produkti.

Zgjidheni produktin duke e shtuar ate ne shporten tuaj te blerjeve virtuale. Me pas ju mund te vazhdoni te zgjidhni produkte te tjera, te vleresoni ngarkesen apo te procedoni me kryerjen e porosise ne 'Checkout'.

Nese do te vazhdoni me pagesen ju duhet te vendosni adresen e email nese keni nje llogari tek 24 ORE ESHOP  ne te kundert mund te klikoni Regjistrim i Ri tek link ne krye te faqes dhe te vendosni te dhenat tuaja personale per te krijuar llogarine ne 24 ORE ESHOP.

Mjafton te plotesoni te dhenat e Adreses, te zgjidhni Menyren e pageses dhe te transportit dhe ne fund klikoni Dergo Porosine.

Gjithashtu mos harroni te plotesoni Adresen e Sipermaresit ne qofte se ajo eshte e ndryshme nga adresa tuaj.

   24 ORE ESHOP ju njofton me nje email per pranimin e porosise

 

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME