Albanian English

Llogaria ime

Shporta juaj eshte bosh

'' SOCIAL ''

 


Pajisje monitorimi me karta SIM-SG0013

Pershkrim

Wireless GSM SIM Card Listening, eshte nje pajisje monitorimi me teknologji te integruar per lidhje te rrjetit GSM. Ajo permban nje sistem te teknologjise se larte mikrofon dhe aftesine per te pranuar cdo karte SIM per celular 900/1800Mhz.

Ideal per sigurine tuaj personale, lokalet afariste, makinat, etj

     Diameter mikrofoni  10-14 metra
     Dimensionet 4 x 3 x 1,2 cm
     Koha e pritjes: 5 dite.
     Funksionon: deri ne 2 ore.

Produkte qe rekomandohen

 

 

 

 

 

     24 ORE ESHOP                                                  SHERBIME                                             LLOGARIA IME