Rregjistro Biznesin FALAS
Faqja e Pare Biznes Njoftime 24 ore e-shop Kontakt


XHELUX - Durres
PERSHKRIM

studio projektimi dhe zbatimi sisteme elektike civile dhe industriale

Kategori: Inxhinieri
Adresa: LAGJIA NR 5 RRUGA MUJO ULQINAKU AP 799
Zona: Durres
Telefoni: 00355672022966
E-mail: xhelux@yahoo.it
Web:
 

Shikoni harten e plote

Kontaktoni me XHELUX
  Emri:
  E-mail:
  Mesazhi:
reload image
Captcha Code

Jepni kodin