Rregjistro Biznesin FALAS
Faqja e Pare Biznes Njoftime 24 ore e-shop Kontakt


your constructor - Pogradec
PERSHKRIM

Ne kryejme te gjitha punimet qe kerkon nje hapesire moderne dhe
funksionale, duke theksuar efektin estetik dhe strukturore nga fillimi
deri ne fund. Ndertim Rinovim Studimi dizajn dhe dekor i
hapesires tuaj Riparime shtepish dhe biznesi Vendosjen e
oxhakeve energjik. Pas nje vizite ne ambjentin tuaj
personal,fillon faza e projektimit duke bere oferten me shkrim per te
gjitha punimet qe do kryhen dhe vlera e tyre ne perputhje me
sugjerimet dhe nevojat tuaja, e kombinuar me njohurine dhe pervojen
tone. Ne kete menyre ju jeni ne gjendje qe te kontrolloni cdo detyre
duke qene te sigurte se cmimet do te mbeten te paluajtshme, pavarsisht
nga levizja e tregut. Te gjitha punimet kontrollohen nga specialiste
per te respektuar ne menyre rigoroze cilesine dhe afatin kohore te
caktuar. Ne te njejten kohe, ne jemi ne gjendje te propozojme idete
tona dhe zgjidhje per te ndihmuar klientin per rezultate te shkelqyera
estetike dhe funksionale. Te gjitha punimet kryhen me ekipe te
specializuara, materialet me te mira ne treg dhe me theks te madh ne
estetike dhe funksionalitet te ambjentit tuaj.

Kategori: Firma ndertimi
Adresa: rruga Pogradec - Korce
Zona: Pogradec
Telefoni: 0696519990
E-mail: edmanellari@yahoo.gr
Web: www.yourconstructor.com.gr
 
Kontaktoni me your constructor
  Emri:
  E-mail:
  Mesazhi:
reload image
Captcha Code

Jepni kodin