Mendimi juaj per
Bashkohu dhe ti.al

Kinema

 

  KINEMA MILLENIUM

Website: http:// www.kinemamillennium.com

Tel. 04 22 53 654 / 22 53 655

  IMPERIAL CINEMAS

Website: http://www.imperialcinemas.al

Prenotime: 044 804595

Tel: +355 42 266396

Cel: +355 694862887

 

Millenium Kinema

Korce

Adresa: Blv. Republika Korce

Tel. 00355 82245015