Mendimi juaj per
Lion.al

Si te zgjedh paketen qe deshiroj ?
Klikoni "Zgjidhni" ne fund te paketes qe jeni te interesuar

Zgjidhni

Posto Njoftim te ri / Rregjistrim i ri

Rinovim i Njoftimit / Rinovim

Zgjidhni nje Kategori nese keni zgjedhur Njoftime Plotesoni formularin e kerkuar Brenda 24 oreve Njoftimi ose Reklama e Biznesit tuaj do te jete online
Zgjidhni nje Pakete Njoftime Biznes Basic Biznes Advanced
  FALAS FALAS 50€
  3 muaj 12 muaj 12 muaj
Mikpritje për një vit
40 kategori njoftime
Pershkrim i njoftimit dhe 9 fotografi    
107 kategori biznesi
Kerkim i lehte i profesioneve
Prezantim profesional i biznesit tuaj
Vendosja e te dhenave te biznesit tuaj: kategori biznesi, emri i aktivitetit, zona, adresa, telefoni, email, faqe interneti, data e postimit
Vendosjen e kodeve (username & password) me të cilat ju mund t të ndryshoni të gjitha të dhënat,e regjistrimit nepermjet internetit
deri 25 fraza-çelës qe mekanizmat e kërkimit, të nxjerrin në rradhët më të mira të rezultateve biznesin tuaj
Krijim të një faqeje dinamike me, të dhënat e plota të firmës, pershkrim, fotografi (deri ne 15 fotografi) dhe harte (google map)
Reklamimi i biznesit tuaj ne Facebook
Postimi i Biznesit tuaj ne te gjithe databazen e Lion.al
Mundësi dërgimi direkt të e-mailit nga klientët tanë në llogarinë tuaj
Menaxhim i njoftimit dhe te dhenave te biznesit tuaj online
Zgjidhni Zgjidhni Zgjidhni


Menyra e pageses mund te behet nepermjet llogarise ne HALIFAX Bank.

 

  logo Tirana Bank  
     
  Numri i Llogarise  
  IBAN: GB44HLFX11005611101462  
  BIC: HLFXGB21B80