Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Fast, easy & for free

Lorem ipsum dolor sit amet.

Post an ad

ÇFARË JENI DUKE KËRKUAR ?

Jeni gati të rregjistroni aktivitetin tuaj FALAS në Lion.al?

Bashkohuni me qindra biznese të tjera në listën e Lion.al

Biznesi tuaj tani bëhet i dukshem në kërkimet e Google.

Paketat tona

Zgjidhni një nga paketat e mëposhtme për të rregjistruar biznesin tuaj në Lion.al

Biznes Basic
 • Mikpritje FALAS përgjithmonë
 • 107 kategori biznesi
 • Prezantim profesional i biznesit tuaj
 • Mundësi dërgimi direkt të e-mailit nga klientët tanë në llogarinë tuaj
 • Menaxhim i te dhënave te biznesit tuaj online
Biznes Advanced
50
 • Mikpritje për 1 vit
 • 107 kategori biznesi
 • Prezantim profesional i biznesit tuaj
 • Krijim të një faqeje dinamike me, të dhënat e plota të firmës, përshkrim, fotografi (deri ne 15 fotografi) dhe hartë (google map)
 • Mundësi dërgimi direkt të e-mailit nga klientët tanë në llogarinë tuaj
 • Menaxhim i te dhënave te biznesit tuaj online